Aki keres, az talál – az egyházi munkalehetőségek tárháza

 Az Egyházi Állásportál a Piarista Rend vezetésével hét, közoktatási intézményeket fenntartó katolikus szerzetesrend összefogásából született, 2015 tavaszán a TÁMOP-3.1.17-15 számú felhívásra benyújtott pályázaton elnyert összegből. A projekt során, kialakításra került egy újszerű állásportál, amely az Egyházi Nyilvántartó rendszerben szereplő egyházak (https://egyhaz.me.gov.hu/) fenntartásában lévő oktatási, szociális és egészségügyi  intézmények hirdetéseit tartalmazza. Az egyházi állást keresők, főképp a pedagógusok, egy helyen találhatnak számukra fontos hirdetéseket. Hasonlóan az állást kínálók is egy helyen hirdethetnek, nem kell különböző, akár költségesebb felületeken megjelenniük. A holnap tulajdonosa és üzemeltetője a Kilátó Piarista Pályaorientációs és Munkaerőpiaci Fejlesztő, Módszertani Központ.

Kedves Álláskereső és Álláshirdető intézmény!

Amennyiben Ön álláskereső, a köszöntő szöveg és a térkép között, a szürke sávban található szűrőkre kattintva kereshet rá az Ön által preferált álláslehetőségekre. Bővebb információért kattintson ide! Jelentkezzen Hirdetésfigyelő szolgáltatásunkra és legyen naprakész a Portálon folyamatosan frissülő álláshirdetéseinkből!

Az Egyházi Állásportálon hirdető intézmények maguk szerkesztik adataikat és hirdetéseiket, ezért az üzemeltető a Portálon megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, teljességéért felelősséget nem vállal.

Amennyiben Ön álláshirdető intézmény és állásajánlatot szeretne feltölteni az Egyházi Állásportálra, kérjük regisztráljon! A regisztráció és a hirdetés megjelentetését térítésmentesen biztosítjuk.

Sikeres álláskeresést és álláshirdetést kívánunk!

az Egyházi Állásportál csapata